Terug naar overzicht

Print

GWS vertegenwoordigt manroland Goss web systems

Met manroland Goss web systems Benelux, de nieuwe dochteronderneming van het in Nederland gevestigde GWS Printing Systems, heeft manroland Goss web systems GMBH een nieuwe vertegenwoordiger in de Benelux.

  • 21 jan 2020

GWS Printing Systems in Waalwijk, specialist in gebruikte machines en uitrusting in het offsetrotatiesegment, werd in december 2018 door de manroland Goss web systems Group overgenomen. De nieuwe verkoop- en serviceorganisatie manroland Goss web systems Benelux, een dochteronderneming van GWS, is eveneens gevestigd in Waalwijk en biedt onderdelen, service, engineeringoplossingen en systeemoplossingen voor de klanten van de rotatiepersenbouwer met zijn productievestiging in het Duitse Augsburg.

Uitdagende rotatieoffsetmarkt

‘Voor een uitdagende en concurrerende rotatieoffsetmarkt is de kwaliteit van de dienstverlening van bijzonder belang. Als gevolg hiervan ontwikkelen wij ons serviceaanbod en onze productupgrades voortdurend,’ zegt Lodewijk Salomons, area sales executive bij manroland Goss web systems Benelux. manroland Goss web systems bedankt in hetzelfde bericht manroland Benelux N.V. (vellenoffsetpersen) voor de steun tijdens de jarenlange succesvolle vertegenwoordiging van hun bedrijf in de Benelux.