Abonneren  Inloggen

Inspirerend familiefeest van Multicopy

20 januari 2020

Afgelopen vrijdag en zaterdag organiseerde Multicopy The Communication Company de 24ste Multicopy Conventie voor haar franchisenemers in Hotel Vianen. Een mooie combinatie van hard werken en hard ontspannen, feestelijk afgesloten met een heuse awarduitreiking.

Voor genodigden als PRINTmatters is zo’n bijeenkomst te omschrijven als een businessevent met een opvallend familiaire sfeer. De vrijdag blijkt met name gericht op het bevorderen van de sales bij de ondernemers uit de keten, ondersteund door kennissessies. De zaterdag die wij mochten bijwonen was er een van ontspanning gekoppeld aan informatie over de geplande marketingacties. Daarnaast was er een inspiratiebeurs, waarbij diverse leveranciers de franchisenemers informeerden over actuele ontwikkelingen. De organisatie maakt met deze inzet duidelijk dat het zich sterk maakt voor de ondernemers.

Franchisegever steunt de ondernemers

Zij mogen niet alleen de naam Multicopy The Communication Company dragen, maar weten zich ook gestimuleerd en gesteund vanuit een centrale organisatie. Een praktisch voorbeeld daarvan is de marketing. Ondernemers kennen het: je maakt allerlei marketing- en verkoopplannen, maar door de waan van de dag schuiven veel zaken door. Bij Multicopy wordt die communicatie voor alle kanalen, print en online, centraal voorbereid. Dat betekent dat je vanuit je lokale positie dankzij zo’n voorbereiding toch op eenvoudiger wijze met regelmaat bij jouw klanten en prospects met de juiste boodschap in beeld bent.

Feestelijk

Feestelijke momenten waren er voldoende tijdens dit event. Zo begon de zaterdagochtend knallend, dankzij een opzwepend, enthousiasmerend en muzikaal optreden door Walter Vermeer en Erwin Steijlen van Pump up the Company. Zij benadrukten op originele manier het aspect vertrouwen dat onderdeel uitmaakt van de interne Multicopy-lijfspreuk van dit jaar ‘Groeien in vertrouwen en  vertrouwen in groeien.’ Dit spetterende optreden was trouwens te danken aan een last minute-programmawisseling. Eigenlijk zou een scheidsrechter een praatje houden op de vroege morgen. Maar hij zei te elfder ure af, wat hem een rode kaart opleverde van Annette Dales, directeur van Multicopy Nederland.

Awards

De dag eindigde voor de honderden aanwezigen met awards die door de franchisegever werden uitgereikt aan ondernemers die in 2019 een bijzondere prestatie leverden. Zoals op de foto boven: Eén van de award winnaars, franchisenemers van het Jaar, Thedor en Nicole en Nicole Hoksbergen, samen met hun team van Multicopy Utrecht Centrum en IJsselstein-Nieuwegein.