Terug naar overzicht

Print

Damen Drukkers neemt deel van failliete Gianotten over

De naam "Gianotten", het klantenbestand en waarschijnlijk een stuk of tien van de vijftig medewerkers van het vorige week failliet verklaarde bedrijf Gianotten Printed Media in Tilburg zijn overgenomen door Damen Drukkers in Werkendam.

  • 20 jan 2020

Dit weekend maakte Ron Boer, algemeen directeur van het gefailleerde bedrijf, samen met curator Bart Lauwerier van kantoor Van Iersel Luchtman Advocaten bekend dat er overeenstemming is bereikt met Damen Drukkers. In de brief die vanuit Gianotten naar relaties gestuurd is, staat dat het merk “Gianotten” onder de vlag van Damen Drukkers voortgezet wordt. Het Brabants Dagblad meldde dat er tenminste tien van de vijftig medewerkers van de Tilburgse onderneming aan de slag kunnen bij Damen Drukkers.