Terug naar overzicht

Print

Dries Eefting aan de slag bij Simian

Dries Eefting gaat aan de slag bij Simian in Groningen. Eefting werkt nu nog bij Bek in Veghel. Per 1 februari gaat hij aan de slag bij het moederbedrijf van Reclameland, Drukland.nl en Flyerzone.

  • 9 jan 2020

Eefting is geen onbekende in het grafische landschap. Eerder heeft hij al voor Cimpress en Drukwerkdeal de nodige werkzaamheden verricht. ‘Dit jaar is natuurlijk een bijzonder jaar voor Simian,’ aldus Eefting. ‘Over paar maanden wordt het nieuwe pand in gebruik genomen. Al met al staat daar toch 35.000 m2 grond die gevuld gaat worden met persen, printers en afwerkmachines. Om die op de juiste plek neer te zetten en te zorgen dat er Lean wordt gewerkt ga ik met veel plezier deze uitdaging aan. Daarnaast wil ik graag meehelpen met de verdere groei van dit bedrijf.’

2020 het jaar voor Simian

Op de Vakdag Print & Sign op 5 februari in het NBC in Nieuwegein wordt meer bekend gemaakt over de koers van het bedrijf. Daar wordt ook duidelijk of Simian de eerste drukkerij in de Benelux is die een Landa pers gaat gebruiken. Duidelijk is in ieder geval al wel dat er veel nieuwe machines bijkomen en daardoor ook nieuwe producten.

Over Simian

De drie drukwerksites Reclameland, Drukland.nl en Flyerzone vallen allen onder Simian B.V. en bedienen meer dan 500.000 klanten in Nederland en België. Met ongeveer 200 collega's wordt bijna al het verkochte drukwerk door Simian zelf geproduceerd (97,5% december 2019).