Terug naar overzicht

Print

Xerox en Veenman gaan samenwonen

Xerox heeft haar intrek genomen in een nieuw kantoor in De Meern. Dit kantoor is ook het nieuwe onderkomen van Veenman. Beide organisaties blijven zelfstandig opereren, met elk hun eigen bekende identiteit en dienstverlening. Het nieuwe kantoor vergemakkelijkt de communicatie, de interactie en kennisdeling tussen beide bedrijven.

  • 8 jan 2020

Herman Levert, VP Xerox Nederland: ‘Doordat we samen in één pand gehuisvest zijn, wordt samenwerken nog gemakkelijker. Een aantal ondersteunende staffuncties zoals Finance en HR, en service- en onderhoudsactiviteiten, kunnen we nu samenvoegen. Veenman blijft zich richten op het MKB+-segment, terwijl Xerox de grotere bedrijven bedient. Het aanbod aan diensten en producten sluit goed op elkaar aan. Maar belangrijker is dat we onze krachten met Veenman bundelen. Samen met onze klanten kunnen wij innoveren en hen de allerbeste technologische oplossingen bieden om hun informatievoorziening te optimaliseren.’

Smart Office

Beide bedrijven verwachten dat het nieuwe kantoor de dynamiek en creativiteit van hun eigen organisatie beter kan ondersteunen. Net als de voormalige kantoren in Breukelen en Rotterdam (Veenman) is ook dit kantoor ingericht als een Smart Office en fungeert het ook als een showroom. Hierdoor kunnen Veenman en Xerox innovatieve technologische oplossingen in de praktijk aan hun klanten demonstreren.

Foto: Herman Levert (l) van Xerox en Wilco van Bezooijen van Veenman openen het pand feestelijk voor de personeelsleden van beide organisaties

Het nieuwe adres is:
Rijnzathe 12
3454 PV De Meern