Terug naar overzicht

Sign

Promic en Jansen worden Showdown Displays Europe

Promic Display Systems en Jansen Display bundelen de krachten onder een nieuwe naam: Showdown Displays Europe. Daarmee is een nieuw partnerschap geboren.

  • 7 jan 2020

Uit het persbericht
In oktober 2018 werd Sign-Zone (een toonaangevend displayleverancier op de Noord-Amerikaanse markt) de nieuwe eigenaar van Jansen Display. In mei 2019 werd ook Promic onderdeel van de Sign-Zone Group. Hoewel de twee bedrijven een tijd lang functioneerden als twee onafhankelijke entiteiten werd al snel duidelijk dat Promic en Jansen Display elkaar samengevoegd nog verder zouden versterken. En dat is precies wat met de fusie aan het begin van dit jaar is gerealiseerd.

Betere service

Zowel Promic als Jansen hebben in Europa een sterke reputatie als leverancier van hoogwaardige displays en bebordingssystemen. Met het samengaan van deze twee bedrijven wordt Showdown Display Europe de grootste leverancier en fabrikant van promotieborden, displaysystemen en POS-materialen.
“Vanuit onze gedeelde drijfveer om kwaliteit te leveren voor de juiste prijs en onze ambitie om de eerste keuze te worden voor resellers hebben Promic en Jansen Display de krachten gebundeld. Met deze fusie kunnen wij ons doel realiseren om onze klanten de beste service te bieden”, aldus Vít Zajíček, directeur van Showdown Displays Europe en voormalig CEO van de Jansen Display Group.

Gloednieuwe diensten

“Wat ons assortiment betreft vullen Promic en Jansen elkaar uitstekend aan”, gaat Zajíček verder. “Samen kunnen wij nu een assortiment aanbieden dat aan alle wensen van onze klanten voldoet. Verlichte borden, fotoachterwanden, digitale displays, hospitalitysystemen of iets anders - wij kunnen het leveren.”
Naast uitbreiding van zijn assortiment werkt Showdown Displays ook aan het verder ontwikkelen van zijn printservices. “Op dit moment zitten we in de laatste fase van het opzetten van een gloednieuwe printhal in onze fabriek in de Tsjechische Republiek. Omdat wij hoogwaardige producten en kwaliteitsprint bij elkaar brengen, kunnen onze resellerklanten nu bij ons terecht voor het complete scala aan kant-en-klare displayproducten. Wij zijn nu de one-stop-shop voor hun succes.”