Terug naar overzicht

Sign

Nieuw soort printer van Azonprinter

Azonprinter lanceert een nieuwe flatbedprinter dat elk soort plat of rond object kan beprinten tot een hoogte van 42 cm en een diameter van 33 cm; de Cubejet.

  • 9 dec 2019

Volgens de leverancier zijn zij de eerste fabrikant van het type printer dat tot een hoogte van 42 cm print. De Azon Matrix Cubejet is een UV-LED machine die in de vlakbedformaten 590x1.200/1.800 en 1.100x1.200/2.500 verkrijgbaar is.

Ook keramiek en aluminium

De machine kan direct printen op een range van materialen, waaronder ABS, polycarbonate, TPU, PVC, hout, steen, glass, canvas, keramiek en aluminium. Het kan volgens Printweek ook 3D braille printen en printen op cilindrische objecten.

Meer mogelijkheden

Azonprinter zegt dat de Cubejet speciaal is ontwikkeld voor outdoor en industriële applicaties. Maar met de mogelijkheid om te printen op grotere en ronde objecten, suggereert de Kroatische fabrikant dat de printer ook toepasbaar is in andere settings, zoals huis decoratie en andere commerciële printopdrachten.