Terug naar overzicht

Premium artikel Print

'Uitbesteding productie is logische stap voor Unitedprint'

De middelgrote Europese online drukker Unitedprint gaat haar eigen productie volledig uitbesteden bij decentrale productiepartners. Dat meldde Chief Marketing Officer Fabian Frenzel onlangs in een strategie-update. Online Print deskundige Bernd Zipper geeft aan PRINTmatters zijn reactie op deze koersverandering.

  • 25 nov 2019

Unitedprint SE positioneert zichzelf als een internationaal e-commerce bedrijf in de druk-, media- en reclame-industrie. Als één van de eerste en toonaangevende internetdrukkers in Europa exploiteert Unitedprint de bekende web-to-print portals print24 en Easyprint en het partner shop programma Unitedprint Shop Services (USS). Sinds 1 juli 2019 is Fabian Frenzel als nieuw lid van de Raad van Bestuur verantwoordelijk voor innovatie en marketing. Onlangs deelde hij zijn strategische plannen en visie op de toekomst van Web-to-Print in dit interview dat Unitedprint zelf opstuurde naar Europese vakmedia, waaronder PRINTmatters.

Fundamentele verandering
Frenzel meldt het volgende: ‘Er is iets fundamenteels aan het veranderen bij ons.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!