Terug naar overzicht

Sign

Unieke carwrapkleuren bij Spandex

Spandex introduceert een unieke voor Spandex ontworpen serie custom-made kleuren van Avery Dennison’s populaire Supreme Wrapping Film. Camiel Bosma, general manager Spandex Nederland: ‘De carwrap business vraagt om een brede keuze tussen kleuren, effecten en texturen. Wij zijn zeker dat wrappers deze exclusieve nieuwe kleuren aantrekkelijk vinden en zullen aanbieden aan hun klanten.’

  • 22 nov 2019

De Supreme Wrapping Film / Spandex GP Edition bestaat uit tien unieke metallic kleuren met namen die geïnspireerd zijn door de glamour en energy van het race circuit. De kleuren zijn onder te verdelen in twee categorieën: Gloss Metallic en Matt Metallic. De Gloss Metallic selectie bestaat uit Racing Green, Monza Racing Red, Indigo 500, São Paulo Sunburst en Montreal Magenta. De Matt Metallic selectie bestaat uit Titanium, Sochi Steel Grey, Daytona Blue, Gasoline Green en Singapore Sunset.

Camiel Bosma, general manager Spandex Nederland zegt: ‘De carwrap business vraagt om een brede keuze tussen kleuren, effecten en texturen. Wij zijn zeker dat wrappers deze exclusieve nieuwe kleuren aantrekkelijk vinden en zullen aanbieden aan hun klanten. Met de introductie van deze nieuwe Supreme Wrapping Film / Spandex GP Edition, geven we onze klanten toegang tot tien unieke kleuren die alleen verkrijgbaar zijn bij Spandex, met als doel om met de trend in kleuren mee te kunnen doen. De professionele carwrappers, die we de kleuren al hebben laten zien, kunnen niet wachten om er mee aan de slag te gaan.’

Het resultaat van de samenwerking tussen Spandex en Avery Dennison, de nieuwe custom coloured films of Supreme Wrapping Films geeft gebruikers de mogelijkheid om eenvoudig en kostefficiënt de kleur van een voertuig aan te passen. De Supreme Wrapping Film / Spandex GP Edition films zijn verkrijgbaar met de welbekende Avery Dennison Easy Apply RS technologie, welke zorgt voor een besparing tot 25 procent op de toepassingstijd door de mogelijkheid van het herplaatsen en verplaatsen van het materiaal.

De Supreme Wrapping Film / Spandex GP Edition wordt verkocht in volle rollen van 22.86 meter op een breedte van 152.4cm. Met in gedachte dat de meeste auto’s tussen de 18 en de 20 meter carwrap folie nodig hebben bij een full wrap, bieden de afmetingen van deze rol genoeg ruimte voor een eventuele reparatie. Een swatch van de Supreme Wrapping Film / Spandex GP Edition colours is beschikbaar en deze nieuwe producten zijn ook te bekijken in de Spandex ColorBox app.