Terug naar overzicht

Print

PrintCare Robot-snijplotter voor Dekker Creatieve Media & Druk

Dekker Creatieve Media & Druk in Leeuwarden heeft het nieuwste model PrintCare snijplotter geïnstalleerd. Directeur / eigenaar Bram Dekker: ‘Voor onze afdeling afwerking waren wij op zoek naar een all-round robot-snijder voor het stansen, snijden, slitten en rillen van drukwerk. Die hebben we gevonden. De PrintCare snijplotter is een unieke machine. Wij zijn één van de eersten in Nederland die hiermee werken.’

  • 22 nov 2019

Uit hetpersbericht
Bram Dekker: ‘Onze nieuwe aanwinst is voorzien van een feeder. Daarmee kunnen we een stapel vellen tot formaat van 600 x 400 mm inleggen. De vellen worden automatisch ingevoerd en uitgelegd. Daar heeft onze operator tijdens het proces geen omkijken meer naar. De PrintCare snijplotter is uitermate geschikt voor kleine oplage en dus heel flexibel. Het plotten kan zelfs, door de vernuftige camera-registratie, per vel verschillend zijn en dat is zeker uniek. Daarmee kunnen we onze klanten nog meer creatieve toepassingen en mogelijkheden bieden. Met de komst van deze robot-snijplotter zijn onze afwerkingsfaciliteiten nog veelomvattender en kunnen we nog meer in eigen huis afwerken tot gave grafische eindproducten.