Terug naar overzicht

Print

Mooi afscheid Gerard Slot en Jan Withaar van Multicopy

Op woensdag 20 november namen de Multicopy-directieleden Gerard Slot en Jan Withaar tegelijkertijd afscheid van de onderneming. De Pianobar in Hotel Vianen barstte zo ongeveer uit haar voegen door de opkomst van Multicopy-franchisenemers en vele andere relaties uit het ‘grafische’.

  • 21 nov 2019

Beide Multicopy-mannen werden door Annette Dales, huidig algemeen directeur van Multicopy The Communication Company, hartelijk toegesproken, begeleid door leuke historie-overzichten met mooie foto’s uit voorgaande en soms ook lang vervlogen jaren. Samen waren collega's en vrienden Slot (links op de foto boven) en Withaar 75 jaar betrokken bij Multicopy en vormden ze de franchiseketen tot wat het nu is.

Ook de directieleden van het Amerikaanse Franchise Services Inc. –eigenaar van Multicopy Nederland- , de Amerikanen Don en Richard Lowe brachten via video hun dank over voor alle jaren waarin de mannen de keten lieten groeien en aanpasten aan de steeds weer veranderende markt. De officiële taken voor Multicopy The Communication Company mogen dan wel beëindigd zijn, tijdens gesprekken met beide afscheid nemende heren bleek hun betrokkenheid nog enorm. Mede door activiteiten op andere fronten in de branche is het aannemelijk dat we de leiders nog regelmatig zullen zien en spreken. Bijvoorbeeld op de Multicopy-conventie en de Vakdag Print & Sign, beide begin 2020.