Terug naar overzicht

Premium artikel Print

Sign: 24/7 displays printen

Ewald Elfrink is zelfstandig loonverpakker én printer van displays. Dat doet hij zelfs 24/7, dankzij de combinatie van een grootformaat vlakbedprinter van Canon, een Fanuc robot en een Zünd digitale snijtafel. Hij legt uit hij de efficiëntie van de productie heeft geoptimaliseerd.

  • 21 nov 2019

Ruim acht jaar terug startte Ewald Elfrink als zelfstandig loonverpakker van displays; twee jaar later ging hij ook displays printen. Ondertussen tellen zijn ondernemingen Elwe Special Promotions en MICK Co-Packers dertig vaste medewerkers, verdeeld over twee panden van in totaal 5.000 m². Bij een rondgang door de onderneming komen we langs een flink magazijn, enorme stansdegels, lijmstraten voor de assemblage van display-onderdelen en een printlocatie.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!