Terug naar overzicht

Sign

Reklaspits start door onder MSI-Sign Group

MSI-Sign Group B.V., met vestigingen in Nederland, Duitsland, Italië en Groot-Brittannië en onderdeel van het beursgenoteerde MS INTERNATIONAL Plc, heeft het eerder failliet verklaarde Reklaspits BV op 13 november doorgestart onder de naam Reklaspits | MSI.

  • 20 nov 2019

MSI-Sign Group, waaronder de activiteiten van Petrol Sign en Armada Janse vallen, heeft met Reklaspits erbij een groep van ongeveer 100 medewerkers en is daarmee een belangrijke speler op de nationale en internationale lichtreclame markt.

‘Reklaspits past perfect in onze internationale en strategische groeiambities,’ zegt ceo Eelco Lambooij. ‘De knowhow en vakmanschap binnen Reklaspits op het gebied van bewegwijzering zijn een zeer gewenste aanvulling op ons leveringsprogramma. Met deze toevoeging hebben we onze positie op de markt wederom versterkt.’

Managing Director Leon Akkermans is zeer content met deze strategische stap: ‘Nationaal hebben we nu een mooie geografische spreiding en internationaal brengt deze doorstart ons extra slagkracht om onze klanten nog beter te bedienen.’ 

Reklaspits | MSI blijft met 20 medewerkers vanuit de huidige vestigingsplaats Wormerveer opereren.