Terug naar overzicht

Print

Komori voor Vanderperk Groep

Vanderperk Groep in Groot-Ammers heeft bij AtéCé een nieuwe Komori GL 429 vier-kleuren drukpers gekocht. ‘De nieuwe machine past uitstekend bij ons klantendrukwerkpakket’, zegt directeur Kees de Zwart.

  • 13 nov 2019

‘Aanvankelijk waren wij voor de vervanging van onze drukpers op zoek naar een occasion. Na gesprekken met AtéCé, onze huisleverancier van grafische supplies, hebben we ook de optie van een nieuwe drukpers bekeken. Over die investering in een nieuwe vier-kleuren drukpers op het middenformaat hebben we goed nagedacht. Zeker in deze tijd is het kopen van een nieuwe drukpers bijzonder. Toch hebben wij dat gedaan.’

Kees de Zwart: ‘Onze nieuwe machine is van de jongste generatie, dus biedt ons meer mogelijkheden ten opzichte van z’n voorganger. Vooral de persautomatisering is een stuk verder. De kwaliteitscontrole tijdens het drukproces is fantastisch. We waren vooraf overtuigd dat de afdrukkwaliteit prima in orde zou zijn en dat blijkt gelukkig ook het geval te zijn. Wat dat betreft is Komori een zeer betrouwbaar merk. Met onze nieuwe aanwinst kunnen we voorlopig weer uit de voeten.’

Foto: Kees de Zwart (zittend) van Vanderperk Groep en Remco Smit van AtéCé.