Terug naar overzicht

Sign

Heel NL ziet signproducties dankzij 100 km-maatregel

Eén van de vanmorgen door minister-president Mark Rutte aangekondigde maatregelen om de stikstofuitstoot te verminderen is het verlagen van de maximumsnelheid. Dat voornemen ging al rond en zorgde de afgelopen dagen voor veel aandacht voor signbedrijven.

  • 13 nov 2019

Van 120 of 130 naar 100 km overdag. Die maximumsnelheidsverlaging is nu besloten en zal ook langs de weg gecommuniceerd moeten worden. Dat betekent weer extra werk voor diverse signmakers die dat segment tot hun portefeuille rekenen. Signbedrijf Visser Print & Sign in Assen speelde de hoofdrol in nieuwsuitingen via radio en kranten, zoals Dagblad van het Noorden, ad.nl, nos.nl en nrc.nl. Maar het is niet alleen maar rozengeur en manenschijn. Op de radio zei een woordvoerder van het bedrijf in Assen wel extra drukte te verwachten vanwege benodigde borden, maar dat daar tegenover staat dat door de stilstand in de bouw minder borden voor bouwprojecten gemaakt worden.

RTLZ.nl bracht een andere onderneming in beeld; de HR Groep in Rijswijk die gespecialiseerd is op het gebied van verkeersveiligheid, straatbeeld en bewegwijzering. Een mooi filmpje laat zien hoe deze onderneming borden produceert.