Terug naar overzicht

Sign

Glance & Vision investeert in swissQprint Nyala 3

Zes jaar geleden stapte Glance & Vision in Veldhoven in de wereld van het vlakbed-printen. Met al een grote order op zak bestelde het allround signbedrijf een HP FB500. Die is nu vervangen door een swissQprint Nyala 3.

  • 11 nov 2019

Uit het persbericht
De afgelopen jaren is er bij Glance & Vision altijd geïnvesteerd in een high end modern machinepark. Naast een groot formaat printer zoals o.a. een Epson SureColor SC-S80600, beschikken we over mooie machines voor de afwerkingen van materialen zoals een groot formaat freestafel en lasersnijtafel. Vooral deze combinatie van alle machines onder een dak, biedt ongekende mogelijkheden.

Speciale projecten

Wat de swissQprint Nyala 3 de perfecte printer voor ons maakt, is naast natuurlijk de superieure printkwaliteit, vooral de veelzijdigheid van de machine. We doen veel speciale projecten die net wat anders zijn dan standaardoplossingen. Deze machine sluit daar perfect bij aan. We zien dan ook veel potentie in het 3d reliëf printen, dit ook samen met de vernis optie die ook weer allerlei speciale effecten, zoals DroptixTM op kan leveren. Naast deze leuke trucjes is de snelheid en gemak van werken belangrijk. We kunnen nu ook voor grotere projecten waar veel vierkante meters nodig zijn, nog interessanter zijn.

30 jaar jubileum

Met de komst van de Nyala naar Veldhoven was voorafgaande ook nog een flinke verbouwing nodig. Tussen de drukke werkzaamheden aan opdrachten door, is er een nieuwe hal bijgebouwd en vond er een grondige verbouwing van de bestaande ruimtes plaats. Na de plaatsing van de Nyala was het een mooi moment om alle veranderingen en nieuwigheden te showen. Het 30-jarig bestaan van Glance & Vision gaf daarbij nog meer reden tot feest. Tijdens het gezellige jubileumfeest was er dan ook veel belangstelling, van de meer dan 200 aanwezigen, voor de fantastische prints die uit de swissQprint kwamen rollen.