Inloggen

HuigHaverlag Printing en MarcelisDekave samen

5 november 2019

Houdstermaatschappij Huig Exploitatie van HuigHaverlag Printing in Wormerveer heeft de aandelen MarcelisDekave in Alkmaar overgenomen. Samen bieden de twee een zeer breed aanbod aan diensten.

Uit het persbericht
De klanten van beide bedrijven kunnen een nog bredere dienstverlening verwachten, met aanzienlijk meer mogelijkheden op het gebied van full service in de Grafimedia Branche. Er is een uitgebreide ICT-afdeling, waar o.a. klantgerichte softwarepakketten en webshoptoepassingen worden ontwikkeld.

Diverse technieken

Met een modern machinepark wordt er geproduceerd door middel van diverse technieken; drukken in offset, printen op digitale persen in zowel xerografie als inkjet en large format printing. Een grote fulfilment afdeling zorgt voor nabewerking, verwerking, verpakken en verzenden, maar ook warehousing en orderpicking. Ook is er de beschikking voor beide ondernemingen over de activiteiten van een uitgeverij, een multidisciplinaire ontwerpstudio en een afdeling online marketing.

Productie samenvoegen

Begin 2020 wordt de productie van MarcelisDekave ondergebracht bij Huighaverlag Printing, waardoor er een nog grotere efficiency bereikt wordt. De ontwerpstudio, de uitgeverij en de afdeling online marketing blijven in Alkmaar.