Terug naar overzicht

Print

Prindustry organiseert kennissessie ‘Klantportal web-to-print’

Softwareontwikkelaar Prindustry organiseert op woensdagochtend 27 november een kennissessie om bedrijven bij te praten over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van klantportals die er specifiek zijn voor een gepersonaliseerd proces rondom de inkoop en creatie van printproducten.

  • 31 okt 2019

Uit het persbericht
De kennissessie ‘Klantportal web-to-print’ is er voor bedrijven die in opdracht van klanten creatieve uitingen ontwikkelen. Deze klanten hebben geregeld drukwerk nodig. Iemand moet deze producten creëren, beheren, bestellen en de huisstijl bewaken. De organisatie hiervan kost veel tijd. En dat in een tijd dat alles automatisch kan gaan!

Geautomatiseerd én persoonlijk

Een klantportal kan alle facetten rondom printcommunicatie digitaal slim verenigen. Een klantportal is een web-to-print brandportal voor de creatie en inkoop van drukwerk door én voor de klant. Er is een compleet automatische workflow – voor orders, offertes en facturatie – wat het werk efficiënter en eenvoudiger maakt. Tegelijkertijd gaat het om een persoonlijke webomgeving voor de klant met zijn grafische producten.

Zelf opmaken en meteen in productie

De klant kan zelf in voorgedefinieerde huisstijl templates het (repeterende) drukwerk opmaken via een online editor. Bijzonder aan de Prindustry klantportal is dat de opgemaakte PDF meteen in productie door kan bij een zelfgekozen drukkerij. Het is ook mogelijk te kiezen uit koppelingen met diverse printpartners.

 

Programma

Het doel van de kennissessie is om je te inspireren nóg meer uit technologie te halen voor een optimale klantrelatie. Prindustry zorgt voor een informatief ochtendprogramma in Haarlem. Er zijn lekkere broodjes tijdens de lunch, waarbij je samen kunt napraten.

09.30 – 10.00 uur Ontvangst

10.00 – 10.05 uur Welkom door Ramon van Wingerden van Prindustry

10.05 – 10.45 uur Sessie 1

Een klantportal voor een persoonlijk printmanagement

10.45 – 11.00 uur Koffiepauze

11.00 – 11.45 uur Sessie 2

Prindustry case klantportal Vodafone

11.45 – 12.00 uur Q&A

12.00 – 13.00 uur Netwerklunch

Aanmelden

Voor meer info en aanmelden kun je terecht op de website van Prindustry.