Terug naar overzicht

Sign

Zolemba weer genomineerd voor de FD Gazellen Awards

Het Financieele Dagblad heeft etikettendrukker Zolemba in Haaksbergen voor het vierde jaar op rij genomineerd voor de FD Gazellen Awards. Op 12 november wordt de uitslag bekend gemaakt.

  • 28 okt 2019

Uit het bericht:
Gazellen zijn sociale dieren die in groepen van wel 600 gazellen kunnen leven. Daarnaast kunnen ze een snelheid van 100 km per uur bereiken. Op deze hoge snelheid kan een gazelle zelfs een cheeta ontvluchten. Bij Zolemba zijn ze altijd op jacht naar meer snelheid, betere automatisering en een efficiënter productieproces. Hierdoor blijven Zolemba maar doorgroeien als bedrijf. Bij het Financieele Dagblad hebben ze dat ook door, want Zolemba is voor het vierde, je leest het goed, het VIERDE jaar op rij genomineerd voor de FD Gazellen Awards! Daarom staat bij Zolemba de vierde gazelle al in de startblokken om zich bij de anderen te voegen. Nog 596 gazellen te gaan.

Wat zijn de Gazellen Awards?
De FD Gazellen Awards zijn prijzen die het Financieele Dagblad uitreikt aan de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Het belangrijkste criterium om in aanmerking te komen voor deze prijs, is het behalen van een jaarlijkse omzetgroei van minimaal 20% over een periode van drie jaar. Dit jaar worden ook de winstgevendheid en groei van werknemers meegenomen in de rangschikking. Het is Zolemba weer gelukt, waardoor zij zich ook dit jaar weer mogen scharen bij de snelst groeiende bedrijven van Nederland. Dit jaar is de 16e editie van de FD Gazellen Awards die traditiegetrouw in november zullen worden uitgereikt. Regio Oost, waarbinnen Zolemba valt, zal op 12 november te horen krijgen wie de winnaars zijn.

Zolemba
Zolemba ontwikkelt zich tot de meest innovatieve drukkerij van Europa. Het doel is samen met de nieuwste machines, innovatieve software en een team van geniale, bijzonder sportieve en gedreven mensen, de grootste én beste te worden in de etikettenbranche. Waar anders dan bij www.zolemba.nl vind je werknemers gek genoeg om zich voor te doen als gazellen?

Op 12 november worden de winnaars bekend gemaakt. Ze zijn vooral trots op de groei die dit bedrijf heeft doorgemaakt, jaar in jaar uit. Zonder een team van toegewijde werknemers zouden ze een (4e) nominatie als deze nooit in de wacht hebben gesleept.