Terug naar overzicht

Premium artikel Print

H2 is de nieuwe eigenaar van Contiweb

Contiweb in Boxmeer, dat onderdelen maakt voor rotatiepersen en eigenaar is van de verpakkingsdrukpers Thallo, is door investeerder American Industrial Partners verkocht aan het Nederlandse H2 Equity Partners. 

  • 25 okt 2019

Contiweb is ontwikkelaar en bouwer van rotatiedrukpersonderdelen zoals drogers voor rotatiepersen. Wereldwijd verzorgt de onderneming vanuit Boxmeer aftersales en service voor zo’n 3.000 rotatiepersen. Recent zijn daar op- en afrolsystemen voor digitale drukpersen bijgekomen en is de Thallo rotatieoffset/flexo verpakkingspers aan het portfolio toegevoegd. Het beeld boven is een opname van de recent in Boxmeer georganiseerde Thallo Discovery Day.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!