Abonneren  Inloggen

H2 is de nieuwe eigenaar van Contiweb

25 oktober 2019
Premium

Contiweb in Boxmeer, dat onderdelen maakt voor rotatiepersen en eigenaar is van de verpakkingsdrukpers Thallo, is door investeerder American Industrial Partners verkocht aan het Nederlandse H2 Equity Partners. 

Contiweb is ontwikkelaar en bouwer van rotatiedrukpersonderdelen zoals drogers voor rotatiepersen. Wereldwijd verzorgt de onderneming vanuit Boxmeer aftersales en service voor zo’n 3.000 rotatiepersen. Recent zijn daar op- en afrolsystemen voor digitale drukpersen bijgekomen en is de Thallo rotatieoffset/flexo verpakkingspers aan het portfolio toegevoegd. Het beeld boven is een opname van de recent in Boxmeer georganiseerde Thallo Discovery Day.


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren