Terug naar overzicht

Print

Tilburg doet bij iedereen een JA-sticker in de bus

Nu het nog kan, zou je in de kop willen toevoegen, want per januari 2020 neemt ook deze gemeente maatregelen op het gebied van het verspreiden van ongeadresseerd reclamedrukwerk. Dat ondanks protesten vanuit de gemeenteraad die het omschrijven als een Amsterdams grachtengordelbesluit.

  • 23 okt 2019

Alleen Lokaal Tilburg stemde tegen de invoering van de Ja-sticker. ’Een Amsterdamse grachtengordelvoorstel,’ sneerde Frans van Aarle volgens bericht in het Brabants Dagblad. ’We ontnemen kleine ondernemers zo de kans in hun eigen wijk hun eigen product te promoten.’ Alle Tilburgers ontvangen de komende periode aan Ja-sticker van de gemeente. Ze kunnen dan zelf kiezen of ze die op de brievenbus plakken en dus ook ongeadresseerd reclamedrukwerk willen ontvangen. Lees meer op bd.nl.