Terug naar overzicht

Sign

Probo op Dutch Design Week

Tijdens de Dutch Design Week in Eindhoven, die duurt tot en met zondag 27 oktober, is ook signleverancier Probo van de partij. Bij de stand Print the future in het Klokgebouw 50 ontdekken bezoekers van de Dutch Design Week hoe innovatief en duurzaam print kan zijn. 

  • 23 okt 2019

Uit het bericht:
De manier waarop creatievelingen als ontwerpers, architecten en reclamemakers werken, is de afgelopen jaren ingrijpend veranderd door print. De ontwikkelingen in de digitale printtechnologie gaan razendsnel en de vraag verschuift naar one-size-fits-none. Personalisatie en kleine gelimiteerde oplages zijn trending. Seizoenen vervagen, massaproductie maakt plaats voor printing-on-demand en grote voorraden voor print-to-order. Het liefst zo snel mogelijk geleverd. De huidige vraag naar unieke producten met oog voor de planeet gemaakt, daagt Probo uit anders na te denken over materialen, toepassingen en onze footPRINT.

Innovaties, nieuwe toepassingen en unieke dessins
In de stand onderstreept Probo het innovatieve karakter van print met toepassingen als gerecycled karton, het akoestisch paneel en het naadloze WalltexPro behang. Laatstgenoemde is een kras- en stootvast textielbehang dat PVC-vrij is, geurloos en waterafstotend. Het akoestisch paneel is een visueel aantrekkelijke geluidsdemper. Deze is volledig te personaliseren en in variabele formaten verkrijgbaar. De panelen zijn gemaakt van de katoenvezels van gerecyclede spijkerbroeken en afvalmateriaal. De stand toont ook een selectie uit de 10.000 unieke dessins van Motiflow, het creatieve zusje van Probo. Op deze designers community bieden meer dan 700 designers hun ontwerpen aan, geschikt voor print op interieurproducten. Tijdens het negendaagse evenement in Eindhoven zijn verschillende experts van Probo aanwezig op de beursvloer. Zij laten bezoekers kennismaken met de laatste innovaties en de eindeloze mogelijkheden van print. Ook gaan ze met hen in gesprek over de invloed van print op design.