Terug naar overzicht

Verpakken

Tjarda Grimbergen nieuwe ceo Remmert Dekker Packaging

Per oktober is Tjarda Grimbergen aangesteld als nieuwe directeur van Remmert Dekker Packaging in het Noord-Hollandse Wormer. Zij vervangt voormalig directeur Annemarie Dekker. 

  • 17 okt 2019

Grimbergen heeft een bewezen staat van dienst. Ze werkte als manager en directeur voor diverse bedrijven in binnen- en buitenland. Ervaren in financieel en operationeel management krijgt zij het vertrouwen om als eerste niet-Dekker het familiebedrijf te leiden. 

Grimbergen en Dekker zijn geen onbekenden van elkaar. Ze kennen elkaar al vanaf de studententijd en volgden samen dezelfde opleiding. Op het moment dat Grimbergen toe was aan een nieuwe uitdaging kwam Dekker met het bericht om weer te willen studeren. Toeval bestaat niet en zo kwam zonder zoeken de nieuwe directeur naar voren. 

Remmert Dekker Packaging houdt zich al generaties lang bezig met het ontwerpen, ontwikkelen en produceren van kartonnen verpakkingen voor alle mogelijke toepassingen, waarbij het verantwoord omgaan met het milieu behoort tot de basisfilosofie van het bedrijf.