Abonneren  Inloggen

Printprimeur voor Multicopy Lelystad

17 oktober 2019

Multicopy Lelystad heeft haar printerpark uitgebreid met de Océ VarioPrint 6180 TITAN van Canon. Deze losbladige zwart-wit productieprinter is voorzien van een Light Weight Media Option, wat printen op lichtgewicht media mogelijk maakt.

Uit het persbericht:
Multicopy Lelystad is het eerste communicatiebedrijf in Nederland dat met deze module gaat werken. Naast de uitbreiding van haar printerpark met de VarioPrint 6180 heeft Multicopy Lelystad het contract voor drie Canon imagePRESS C800-printers, twee Canon imageRUNNER ADVANCE 6255-printers en één Océ PRISMAprepare-licentie verlengd.

Farmaceutische industrie
‘We leveren onze klanten een breed pakket aan communicatiediensten: van sign, druk en print tot websites en promotionele artikelen. Kortom: alles waaraan onze klanten behoefte hebben. Zo printen we voor de farmaceutische industrie veel bijsluiters. Daarom hebben we bewust gekozen voor de VarioPrint 6180 TITAN met Light Weight Media Option, wat ons in staat stelt op 45 grams papier te printen. We zijn er trots op dat we hiermee een Nederlandse primeur beleven,’ vertelt Vincent Speur, franchisenemer van Multicopy The Communication Company in Lelystad.  

Communicatiedoelstellingen
‘We zijn blij dat Multicopy opnieuw voor Canon heeft gekozen. Het is een mooie illustratie van de jarenlange relatie die we met Multicopy hebben. Net zoals Multicopy The Communication Company klanten wil ondersteunen bij het realiseren van hun communicatiedoelstellingen, willen wij Multicopy helpen te blijven vernieuwen en aan elke klantbehoefte te voldoen,’ aldus Job Frans, category head large format graphics van Canon Nederland N.V. ‘Ons brede aanbod op het gebied van technologie, software en consultancy maakt dat mogelijk.’ 

Hoge productie op lichtgewicht media
De TITAN Light Weight Media (LWM) Option met LWM Air Guide Technology maakt het mogelijk te printen op media met een gewicht van slechts 45 g/m² en biedt zo mogelijkheden voor geheel nieuwe applicaties, zoals juridische documentatie, gespecialiseerde boekproducties, meertalige productinformatie en bijsluiters bij medicijnen.  Deze mogelijkheid van mediaverwerking met lage gramgewichten wordt ondersteund door de bewezen Océ Gemini Instant Duplex Technology. Bij deze technologie worden beide zijden van het papier gelijk bedrukt in één doorgang en zonder het vel om te draaien. De Océ Copy Press-technologie perst de toner bij een lage fixeertemperatuur in het substraat en vermindert zo de fysieke spanningen op de media. Dit draagt ertoe bij dat het vel vlak blijft en een optimale print- en nabewerkingskwaliteit wordt verkregen met een mat, offset-achtig eindresultaat.

Foto: Nick de Haan (l) (Accountmanager IPS Graphics & Communication Providers, Canon Nederland) feliciteert Vincent Speur (franchisenemer van Multicopy The Communication Company in Lelystad).