Terug naar overzicht

Sign

Open huis Spandex

Spandex in Veenendaal organiseert op vrijdag 15 en zaterdag 16 november een Open huis. De sign-leverancier presenteert, in samenwerking met verschillende merken, de nieuwste producten, kleuren en technologieën. Spandex is leverancier van zelfklevende folies, print-oplossingen en accessoires.

 

  • 15 okt 2019

Tijdens de open huis-dagen staat het thema racen centraal. Dit thema is niet alleen terug te vinden in de communicatie en in de aankleding van de dag, maar ook in de nieuwe exclusief voor Spandex ontwikkelde kleuren Supreme Wrapping Film van Avery Dennison. Deze serie bestaat uit tien opvallende en trendy kleuren. Het racingthema gaat verder tijdens deze dag. Samen met HP daagt Spandex bezoekers  uit om plaats te nemen in een racesimulator en kans te maken op mooie prijzen.

Paint protection film
Specialisten van verschillende merken zijn aanwezig om nieuwe producten en technieken te showen en er uitleg over te geven. Avery Dennison presenteert  nieuwe Spandex kleuren en toont de meerwaarde van Paint Protection Film. Spandex toont samen met 3M de vernieuwde showroom, een ware Dinoc-experience. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de nieuwste 2080 Carwrap Serie van 3M te bewonderen.

Hardware
Voor beslissers die meer interesse hebben in hardware-mogelijkheden staan er de nieuwe XpertJet modellen van Mutoh en zijn ook de Latex print & cut mogelijkheden van HP van de partij. Laat u informeren over de mogelijkheden van leasen en ontdek de mogelijkheden van SAI Flexiprint.
Spandex, Koningsschot 39, 3905 PR Veenendaal, Nederland, 0031 (0) 318 530 111