Abonneren  Inloggen

Tweede editie Antalis Interior Design Award van start

9 oktober 2019

Antalis, groothandel op het gebied van papier en visuele communicatie, organiseert dit jaar voor de tweede keer de Antalis Interior Design Award. Deze competitie is geheel gericht op interieurontwerp.

Uit het persbericht:
De eerste editie in 2017 was een groot succes. Tijdens deze editie werden er maar liefst 350 projecten ingezonden uit 29 verschillende landen vanuit de hele wereld. Ook in de editie van 2019 streeft de Antalis Interior Design Award ernaar het perfecte platform te zijn om verbeelding, vindingrijkheid en kunstzinnige uitingen tot leven te laten komen. Dit moet uiteindelijk leiden tot aansprekende projecten van creatieven uit Europa en ver daarbuiten. 

Meedoen

Om mee te kunnen doen aan de wedstrijd moeten architecten, interieurontwerpers, drukkers, adverteerders, ontwerpscholen en studenten voor 31 januari 2020 via de website www.AntalisInteriorDesignAward.com hun beste project insturen, waarbij ze minimaal één product van Antalis uit de visuele communicatiecatalogus gebruiken.

Wedstrijdconcept

De wedstrijd beloont de mooiste projecten die sinds 2018 afgerond zijn of nog in een afrondingsfase zijn. Professionals die mee willen doen kunnen zich aanmelden voor een van de volgende vijf categorieën: Hospitality, Retail, Office, Home en Public building.

Publieksprijs

Het project met de meeste “likes” op de Antalis Interior Design Award website maakt kans op een speciale publieksprijs. 

The Textile en Architectural films Awards

Antalis streeft ernaar om zich op creatief gebied te blijven ontwikkelen en heeft daarom besloten om twee nieuwe categorieën toe te voegen: The Textile en Architectural films awards. Deelnemers die textielproducten van Antalis gebruiken in hun projecten of bouwkundige folies van Antalis kunnen eveneens hun inzending insturen en zich aanmelden voor een van de twee awards.  

Snelle en eenvoudige registratie 

Alle inzendingen kunnen tot 31 januari 2020 online worden ingestuurd via www.AntalisInteriorDesignAward.com. Alle ingestuurde projecten worden na goedkeuring getoond in de Antalis Award Gallery. De 9 winnaars worden in maart 2020 tijdens FESPA in Madrid bekend gemaakt.