Terug naar overzicht

Sign

Open dag bij Dimix

Op 24 oktober organiseert signleverancier Dimix een open dag. Die staat in het teken van nieuwe technologieën & trends, creativiteit & inspiratie en kennisoverdracht & beleving. Diverse partners, waaronder Mimaki, Summa, Smart Folie, Trotec Laser en HP geven er live demonstraties en workshops.

  • 9 okt 2019

Uit het persbericht:
Sinds 1 april dit jaar is de overname van Sihl Direct door Dimix een feit. Inmiddels hebben we er al een aantal succesvolle maanden op zitten. We laten de klanten van Dimix graag kennismaken met onze nieuwe Sihl-collega’s en producten en vise versa.

Uw eigen 3D- beeld!

Tijdens de open dag heeft u de gelegenheid om een 3D-scan van uzelf te laten maken in de 3D-booth van Momentize. U ontvangt dan direct een 360 graden foto én kunt u ervoor kiezen om een eigen beeldje (Shapie) te laten maken. Deze ontvangt u dan enkele weken na de open dag.

Programma en aanmelden

Het event vindt plaats van 12.00 tot 20.00 uur in het pand in Breda. Voor een hapje en drankje wordt gezorgd!

Dimix Nederland
Minervum 7097
4817 ZK Breda – Nederland

Iedereen is welkom, maar i.v.m. organisatie en catering wordt verzocht voorafgaand te registreren via deze link.