Terug naar overzicht

Sign

Tripa organiseert carwrap-designwedstrijd

Print- en signleverancier Tripa in Vianen vraagt designers om met een op de natuur gebaseerd ontwerp een Audi A4 Avant S-line om te toveren tot iets heel opvallends.

  • 7 okt 2019

Uit alle aangeleverde ideeën wordt er één gekozen en werkelijk uitgevoerd. Daarnaast kunnen de inzenders die door een jury verkozen worden tot nummer 1, 2 en 3 nog rekenen op een mooi prijzenpakket.

De gewrapte auto zal vanaf november een paar maanden door Nederland rijden. Voor het ontwerp kunnen de designers een keuze maken uit de volgende materialen: printmedia: JT 10700 WG-BFG (basis materiaal); laminaat LF 10700 glans of mat serie (basis materiaal); ColourWrap (special effects) en MAClite 5700 serie (special effects).

Het zogenaamde full wrap ontwerp kan tot 15 oktober a.s. aangeleverd worden. In deze full wrap design wedstrijd mag de ontwerper zijn of haar creativiteit helemaal de vrije loop laten gaan. Er zijn maar een paar regels waar je rekening mee dient te houden.
Kijk voor inspiratie en aanleverspecificaties op tripa-events.nl.