Terug naar overzicht

Print

‘De toekomst van productieprinten ligt in inkjet’

Volgens Kyocera Document Solutions Europe biedt inkjet grafisch producenten tegelijkertijd maximale mogelijkheden als maximale winstgevendheid. In een e-book legt de printerfabrikant uit welke factoren een rol spelen in de documentenindustrie en hoe de toekomst in die sector er uit ziet.

  • 2 okt 2019

Volgens Kyocera zijn er een aantal factoren die er voor zorgen dat de toekomst van productieprinten bij inkjet ligt. Om te beginnen zijn dat uiteraard kostenefficiënt produceren en duurzaamheid. En nu inkjetprinters steeds goedkoper en sneller een steeds hogere kwaliteit bieden, lijkt inkjet met zijn in toenemende mate watergedragen inkten de aangewezen techniek om aan die behoeften te voldoen. Tel daarbij op de hoge return on investment, flexibiliteit en mogelijkheden als eenvoudige personalisatie en inkjet ligt voor de hand als dé printtechniek voor de toekomst, aldus Kyocera.
Lees het allemaal nog eens rustig na in het gratis te downloaden (Engelstalige) e-book.