Terug naar overzicht

Premium artikel Print

Digitale revolutie wordt MYbusinessmedia te machtig

MYbusinessmedia staat aan de vooravond van een faillissement, zo blijkt uit berichtgeving van Villamedia op 30 september. Terwijl een schuld aan het pensioenfonds als reden wordt aangehaald, is de werkelijke oorzaak van de naderende ondergang van deze vakuitgeverij het onvermogen om de digitale revolutie het hoofd te bieden. 


  • 1 okt 2019

Directeur Joachim Driessen ‘overweegt surseance van betaling aan te vragen’, zo liet hij het personeel vrijdag weten. Villamedia meldt dat Driessen het voornemen niet wil toelichten, en dat hij pas komende vrijdag 4 oktober opening van zaken geeft.
Evenals Villamedia sprak PRINTmatters inmiddels met meerdere ingewijden.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!