Terug naar overzicht

Premium artikel Verpakken

Labelexpo: hybride is hot

Vandaag start de Labelexpo in Brussel, een enorme beurs met zo'n 600 standhouders over etikettendruk, print en afwerking. In de vorige week verschenen PRINTmatters is uitgebreid voorbeschouwd. Hierbij een iets verkorte weergave.

  • 24 sep 2019

Op het eerste gezicht lijkt de veertigste LabelExpo-Europe niet erg te verschillen met de vorige versie. En in grote lijnen komen de thema’s die spelen op ’s werelds grootste beurs voor etikettendruk ook aardig overeen: de trends richting duurzaamheid, digitalisering, hybride labelpersen en linerless labels zetten onverminderd door.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!