Terug naar overzicht

Premium artikel Print

Huis-aan-huisbladen in hoek waar de klappen vallen

De Huis-aan-huisbladen in Nederland staan zwaar onder druk. Zestien titels zijn 13 september meegesleurd met het faillissement van BDU Noord-Hollland, terwijl de “JA I JA-sticker” landelijk een regelrechte bedreiging voor de sector vormt. PRINTmatters sprak met mediakenner Piet Bakker over de weinig rooskleurige situatie: ‘Huis-aan-huisbladen? Ik zou er zeker geen aandelen in kopen.’

  • 17 sep 2019

Piet Bakker (1953) is de number cruncher en feitenkenner van alles wat in Nederland en daarbuiten te maken heeft met dagbladen, huis-aan-huisbladen, tijdschriften en andere media. Voorheen was hij lector journalistiek aan de Hogeschool Utrecht, nu is hij zelfstandig actief, onder meer met zijn lokale nieuwssite