Terug naar overzicht

Premium artikel Print

BDU haalt stekker uit vijftien huis-aan-huisbladen

Vijftien Noord-Hollandse huis-aan-huisbladen komen per direct niet meer uit, nadat Koninklijke BDU Holding vrijdag 13 september het faillissement heeft aangevraagd voor haar bv in Alkmaar, die het in 2017 nog met grote ambities overnam van Telegraaf Media Groep. 

  • 17 sep 2019

Vrijdag de dertiende is een extra ongelukkige datum om een faillissement mede te delen aan het personeel. Mogelijk om die reden kregen de 34 betrokken medewerkers van BDU Noord-Holland pas maandagmorgen 16 september tekst en uitleg, waarna zij direct hun werkzaamheden konden staken.

Faillissement leidt tot reorganisatie bij Koninklijke BDU

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!