Terug naar overzicht

Premium artikel Print

EFI geeft ook vellendrukkers meer controle over kleur en scherpte

Het Amerikaanse Electronics For Imaging (EFI) heeft 16 september een nieuwe versie (5.2) uitgebracht van haar Fiery Color Profiler Suite. Het softwarepakket biedt verregaand kleurmanagement aan digitale drukkers. Na inkjetdrukkers kunnen nu ook losse vellendrukkers meer grip krijgen op afdrukscherpte en kleurweergave.

  • 16 sep 2019

In de Fiery Color Profiler Suite 5.2 komt EFI met een nieuwe generatie Fiery Edge technologie voor kleurprofilering. Deze biedt volgens het in Silicon Valley gevestigde bedrijf een verbeterde afdrukscherpte en kleurkwaliteit uit printers die (via EFI digital front ends) op deze technologie zijn aangesloten.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!