Abonneren  Inloggen

Canon lanceert nieuwe A3-kleurenprinter

14 september 2019

Canon introduceert 16 september i-SENSYS LBP852Cx als een compacte en veelzijdige A3-kleurenprinter voor verkoop- en marketingmaterialen. De printer zorgt in onder meer winkeltoepassingen voor volle, heldere kleuren en is voor het eerst compatibel met Canon’s PosterArtist Lite software.

Staat deze A3-kleurenprinter vrijstaand, dan kan het apparaat worden uitgerust met cassettes waardoor de capaciteit toeneemt. De i-SENSYS LBP852Cx kan toepassingen printen die variëren van A6-leaflets tot een 1.200 mm banner. Denk bijvoorbeeld aan wekelijkse winkelaanbiedingen of snelle mockups van hoge kwaliteit. Volgens Canon maakt de Point of Purchase (POP) Optimisation-modus kleuren helderder en voller.
De nieuwe kantoorprinter is - voor het eerst - compatibel met Canon’s PosterArtist Lite software, die gratis is te downloaden op de Canon-website. Een groot aantal eenvoudig aan te passen templates maakt het ontwerpen en printen van indrukwekkend promotiemateriaal volgen Canon “een fluitje van een cent”. De i-SENSYS LBP852Cx is vanaf half oktober beschikbaar voor een verkoopprijs van € 2029,99 (inclusief BTW).

Over Canon
Canon is leverancier op het gebied van Digital Imaging en informatietechnologie, voor zowel particulieren als bedrijven. De zakelijke activiteiten van Canon richten zich op twee markten: Business Imaging (producten en diensten op het gebied van printing en documentmanagement voor kantoor- en professionele printomgevingen) en Consumer Imaging (foto- en videoapparatuur, printers, scanners, faxen en All-in-One’s). Wereldwijd telt Canon drie regionale hoofdkantoren (gevestigd in Japan, Amerika en Europa) met in totaal 376 dochterondernemingen. Dagelijks zijn hier meer dan 190.000 werknemers actief. Het hoofdkantoor van Canon Nederland gevestigd in ‘s-Hertogenbosch.