Terug naar overzicht

Verpakken

Laatste kans voor korting op toegang LabelExpo

Van 24 t/m 27 september wordt in Brussel de LabelExpo gehouden. Wie er naartoe wil, kan het beste nog even snel zijn kaartje kopen, want tot morgen 16 uur kan dat nog met 25% korting.

  • 13 sep 2019

LabelExpo is de grootste beurs voor etikettendruk ter wereld, die bekend staat om zijn grote aantal demonstraties die er te zien zijn. Naast etikettendruk is er dit jaar ook veel aandacht voor het bedrukken van flexibele verpakkingen, iets wat veel labeldrukkers al doen, maar wat ook door veel bedrijven beschouwd wordt als een logische en interessante (met de komende jaren groeipercentages van 4 à 5% per jaar, volgens een artikel over LabelExpo in de PRINTmatters die dinsdag verschijnt) mogelijkheid hun business uit te breiden. Er is dit keer zelfs een speciale Flexible Packaging Arena voor.
Naast uiteraard veel persen en printers, materialen en randapparatuur biedt LabelExpo ook een uitgebreid programma om de beurs heen.

https://www.labelexpo-europe.com