Terug naar overzicht

Print

De Drupa ticket shop is open

Voor wie niet kan wachten tot de deuren van de grootste grafische vakbeurs ter wereld op 16 juni (t/m 26 juni) 2020 opengaan, is er goed nieuws: u kunt uw kaartje alvast kopen en beginnen uw bezoek voor te bereiden. Daarvoor is de drupa-app volledig vernieuwd.

  • 13 sep 2019

Financieel gezien, lijkt nu al bestellen overigens weinig voordeel te bieden; online kopen biedt weliswaar korting ten opzichte van ter plekke aanschaffen, maar er is geen extra early bird-korting of iets dergelijks. Behalve dat een online ticket iets goedkoper is, voorkomt het ook wachten bij de entree en biedt het gratis openbaar vervoer in de regio. Wel goed om even te realiseren: het ticket is persoonlijk en kan niet achteraf op een andere naam worden gezet…

Uiteraard biedt de drupa-website ook allerlei reis- en verblijftips, en een overzicht van standhouders, een plattegrond en het randprogramma. Dat is ook allemaal te vinden in de vernieuwde Drupa-app, die vanaf oktober is te downloaden. Daarmee is ook een individueel programma samen te stellen en er zit een ‘matchmaking’-functie in, waarmee op basis van interesses en zoekopdrachten te zien is welke van de naar verwachting 1.800 exposanten interessant zijn om te bezoeken.

https://www.drupa.com/