Terug naar overzicht

Print

Prindustry netwerkdag: online print in informele setting

Op donderdag 19 september organiseert Prindustry zijn jaarlijkse netwerkdag. Iedereen in online print is uitgenodigd voor deze gezellige relatiedag in Gorinchem.

  • 12 sep 2019

Ontmoet Prindustry partners

Prindustry heeft verbindingen met allerlei grafische leveranciers die hun producten aanbieden via de geïntegreerde marktplaats achter de WhiteLabelShop; de unieke webshop van Prindustry. Diverse van deze partners staan op het event: Probo, Cartim Print, Flyeralarm, Hofprint Etiketten, Dortland en Van Beem, Intervlag, Ballondrukkerij, Inpromo, Print.com, Eurovlag, Control Media, Multipress, UNIQ Drukwerk, PitchPrint, Di-Jet, Postermen en Siersema.

Web2print sessies

Profiteer van miniworkshops over de toepassingen van het Prindustry platform. Er zijn sessies over de brandportal als klantportal, de WhiteLabelShop backend, de nieuwe (prijs)vergelijkingstool, editors PitchPrint en CHILI Publish, Google Analytics en AdWords.

Presentaties én debat online print

Informeer je over de huidige online print markt met Wouter Haan over de groei van Reclameland/Simian, Carl van Rooy van het VIGC over de trends in online print, het team van PitchPrint uit Zuid-Afrika over hun editor en Ramon van Wingerden (foto) over de trend van webshop naar brandportal én in debat met Wouter Haan over hun visies op online print.

Datum                  : Donderdag 19 september 2019
Tijd                       : 11.00 tot 17.00 uur
Locatie                 : Evenementenhal 2 (1e etage) in Gorinchem
Aanmelden          : prindustry.com