Terug naar overzicht

Premium artikel Verpakken

Drukwerkveredeling: veel vraag naar digitalisering en duurzaamheid

Er is bij drukwerkveredeling steeds meer vraag naar digitalisering en duurzaamheid. Dat blijkt uit een gesprek met Guus Kil en Joop Romeyn in de binnenkort verschijnende Label Expo special van het magazine PRINTmatters. Zij zijn respectievelijk directeur en adviseur bij Bron Groep, dat vanuit vier Nederlandse vestigingen een groot assortiment aan drukwerkveredeling levert. Hieronder volgt een voorproefje in de vorm van een ingekorte samenvatting. 

  • 9 sep 2019

Digitaal foliën
Drukwerk kan tegenwoordig al voor een schappelijk bedrag vanaf oplage 1 worden voorzien van een goud- of zilverfolie, ook gepersonaliseerd. De aanbrengtechniek die de Bron Groep hiervoor hanteert is gebaseerd op het kleven van de folie aan de toner.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!