Abonneren  Inloggen

Nieuwe commercieel directeur Multicopy

3 september 2019

Bij Multicopy Nederland is Maarten van der Velden in dienst getreden als commercieel directeur. ‘Met die invulling versterken we ons management en tevens betekent dit een bredere aanpak van onze commerciële strategie,’ zegt algemeen directeur Annette Dales. 

‘We zijn blij met de komst van Maarten. Hij brengt veel nieuwe kennis in door zijn jarenlange ervaring met de executie van marketingcampagnes en commerciële strategie. Hij heeft een verfrissende kijk op de grafische communicatiemarkt en dat helpt ons verder in de transitie waarin we als Multicopy The Communication Company zitten. Vanuit zijn resultaatgerichte aanpak is Maarten de juiste sparringpartner voor onze franchisenemers, hun klanten en een versterking in het management van Multicopy.’

Van der Velden (foto) is sinds 2002 commercieel actief in sales en marketing. Door zijn functies bij NRC Media (als sales director) en bij Altavia Sumis (Director Business Development) heeft hij een ruime ervaring in commerciële strategie en met grote accounts.

Annette Dales: ‘We blijven investeren in onze toekomst. Een veranderende markt vraagt om andere kennis en dus ook investeringen voor in de toekomst om er het maximale uit te halen. De kansen die we met deze uitbreiding van ons team creëren, pakken we graag samen met iedereen van Multicopy The Communication Company op.’