Terug naar overzicht

Premium artikel Sign

Beurs over industrieel printen

Van 12 tot en met 14 november organiseert Mack Brooks de tweejaarlijkse beurs InPrint in München. Dit event toont de ontwikkelingen en mogelijkheden van printen als onderdeel van een industrieel proces.

  • 2 sep 2019

De beurs met conferentieprogramma vindt plaats in het Munich Trade Fair Centre. Eind augustus stond de teller van standhouders op 130, waaronder voor professionals uit de print- en sign-industrie ook bekende namen als Agfa, Fujifilm, IST Metz, Konica Minolta, Mimaki, Roland DG, Schober technologies en Xaar. Het spectrum van technieken is breed; van print tot zeefdruk.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!