Abonneren  Inloggen

Beurs over industrieel printen

2 september 2019
Premium

Van 12 tot en met 14 november organiseert Mack Brooks de tweejaarlijkse beurs InPrint in München. Dit event toont de ontwikkelingen en mogelijkheden van printen als onderdeel van een industrieel proces.

De beurs met conferentieprogramma vindt plaats in het Munich Trade Fair Centre. Eind augustus stond de teller van standhouders op 130, waaronder voor professionals uit de print- en sign-industrie ook bekende namen als Agfa, Fujifilm, IST Metz, Konica Minolta, Mimaki, Roland DG, Schober technologies en Xaar. Het spectrum van technieken is breed; van print tot zeefdruk. Be


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren