Terug naar overzicht

Print

Verhaag Drukkerij naar De Groot

De Groot grootsgedrukt.nl in Goudriaan heeft de online portals Zogedrukt, Verhaagonline en het klantenbestand van Verhaag Drukkerij in Oldenzaal overgenomen vanuit het faillissement.

  • 30 aug 2019

Gelijk met de overname daarvan is ook Jaap de Leeuw, voormalig commercieel directeur van Verhaag Drukkerij, meegegaan naar De Groot in Goudriaan. Hij  werkte daar tot ruim drie jaar geleden als commercieel manager en bekleedt nu functie Manager Customer Journey. ‘De Groot heeft de online portals Zogedrukt, Verhaagonline en het klantenbestand van Verhaag overgenomen vanuit het faillissement. We zullen de klanten vanuit Goudriaan bedienen op zowel de online als offline route. Momenteel wordt er hard gewerkt aan het aanpassen van sites en die zullen binnenkort weer live zijn.’