Terug naar overzicht

Premium artikel Sign

NL-robotbedrijf creëert met Memjet direct-to-shape-printer

Het Amerikaanse Memjet meldt dat OPM Europe in Tilburg hun robotiseringstechniek gecombineerd heeft met de Memjet VersaPass printtechnologie. Het resultaat is de LabelSaver, een robot die direct objecten kan beprinten.

  • 30 aug 2019

Bij de bouw van de LabelSaver heeft OPM de robottechniek samengevoegd met de van Memjetkoppen voorziene printmotor die ook in de Trojan Label printer gebruikt wordt. De afgelopen jaren is in de (label)industrie beperking van voorraad een van de speerpunten. De groeiende vraag naar kleine oplagen in korte tijd is voor kleinere ondernemingen aanleiding om te kijken of producten op een economischer wijze van een label kunnen worden voorzien.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!