Terug naar overzicht

Verpakken

Contiweb organiseert een Thallo-dag

Contiweb organiseert 15 oktober in Boxmeer een dag rondom hun hybride Thallo-verpakkingsdrukpers onder de noemer The Thallo Discovery Day.

  • 27 aug 2019

De rotatiepers vindt zijn weg in de verpakkings- en labelmarkt. Deze markt verandert, waarbij producenten moeten inspringen op toenemende vraag naar kleinere oplagen en kortere levertijden. Contiweb biedt geïnteresseerden die dag inzicht in de mogelijkheden van en met de hybride (offset/flexo) rotatiepers. De offsettechniek is in het land van de flexibele verpakkingen een relatief onbekende. Daar wil Contiweb mede met dit event verandering in aanbrengen. Tijdens de dag vinden demo’s plaats, waarbij verschillende type verpakkingen geproduceerd worden. De te tonen pers met een breedte van 850 mm bestaat uit zeven offset UV units en twee flexo opties.