Abonneren  Inloggen

Magazine Media Café organiseert ‘De Power van Print’

26 augustus 2019
Premium

Op 30 september organiseert Magazine Media Café in De Balie in Amsterdam een bijeenkomst onder de naam De Power van Print. Magazine Media Café is een platform voor collega’s en vakgenoten uit de magazine media branche.

Magazine Media Café, een initiatief van de Magazine Media Associatie (MMA), is er van overtuigd. ‘Print is springlevend!,’ begint de nieuwsbrief. ‘De hernieuwde aandacht voor print in de mediamix is onmiskenbaar.’ De organisator wijst op recente ontwikkelingen, stelt vragen en wijst op zaken die er nog te doen zijn. &l


Log in en lees alle premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u inloggen. Heeft u nog geen account? Registreer nu en lees al onze premium artikelen gratis!

Inloggen Gratis registreren