Terug naar overzicht

Premium artikel Creatie

Magazine Media Café organiseert ‘De Power van Print’

Op 30 september organiseert Magazine Media Café in De Balie in Amsterdam een bijeenkomst onder de naam De Power van Print. Magazine Media Café is een platform voor collega’s en vakgenoten uit de magazine media branche.

  • 26 aug 2019

Magazine Media Café, een initiatief van de Magazine Media Associatie (MMA), is er van overtuigd. ‘Print is springlevend!,’ begint de nieuwsbrief. ‘De hernieuwde aandacht voor print in de mediamix is onmiskenbaar.’ De organisator wijst op recente ontwikkelingen, stelt vragen en wijst op zaken die er nog te doen zijn.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!