Terug naar overzicht

Premium artikel Print

Belgische rotatiedrukkerij Corelio failliet

Corelio Printing, in het tussen Gent en Brussel gelegen Erpe Mere, heeft vrijdag 23 augustus faillissement aangevraagd. Een eerder overnamegesprek met Moderna liep op niets uit. Als oorzaak wordt naar de markt gewezen, maar ook naar de Nederlandse moeder Circle Media Group, die de zaak zou hebben 'leeggezogen'. Op 26 augustus bespreekt de curator doorstartmogelijkheden.

  • 26 aug 2019

De 160 man tellende onderneming, gespecialiseerd in het drukken van tijdschriften, magazines, kranten, huis-aan-huis-bladen, catalogi, strips en brochures, is begin 2018 door de voormalige eigenaar verkocht aan Circle Media Group. In de Belgische media is er het volgende over te lezen: ‘De drukkerij Corelio Printing, waar onder meer DS Magazine, de Vlaamse Elle, Linda en Vrij Nederland werden gedrukt, heeft vrijdag het faillissement aangevraagd bij de handelsrechtbank van Dendermonde.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!