Terug naar overzicht

Sign

Open Huis: Blomsma Groep bestaat 40 jaar

Om het 40-jarig bestaan te vieren, organiseert de Blomsma Groep in Zoetermeer op 27 september een Open Huis met een sprekersprogramma.

  • 21 aug 2019

Het evenement biedt een kijkje achter de schermen en voorziet in een aantal interessante sessies. Het Open Huis duurt van 13.00-18.00 uur en vindt plaats in het hoofdkantoor in Zoetermeer. Gestart in 1979 als technisch teken- en adviesbureau is de Blomsma Groep doorontwikkeld tot een toonaangevend signbedrijf met ongeveer 120 werknemers, verdeeld over 4 vestigingen (waaronder in Oldenburg, Duitsland) en een wereldwijd zakelijk netwerk.

Op het gebied van een van de specialisaties – veiligheidssignaleringen - heeft Blomsma Signs & Safety zelfs een wereldwijd toonaangevende positie, mede dankzij haar bijdrage in nationaal (NEN) en internationaal (ISO) normontwikkelingswerk en voortdurende productinnovatie, onder meer samen met partners als 3M. Er zijn live demonstraties, bekende sprekers, praktijkgerichte seminars in diverse vakgebieden, rondleidingen en lekker eten en drinken. Het onderwerp veiligheidssignaleringen komt terug tijdens de sessies.

De toegang is gratis maar omwille van een efficiënte en veilige bezoekersstroom heeft Blomsma graag vooraf inzicht in het aantal bezoekers. U kunt zich hier aanmelden en daarbij ook voor de verschillende seminars inschrijven. Voor de seminars is een beperkt aantal plaatsten beschikbaar. Enkele hoogtepunten uit het programma:

Keynote door Igor Beuker; Spreker, host, serie-ondernemer, trendwatcher
Seminar door 3M: Waarom werken mensen onveilig, zelfs wanneer ze weten dat ze dat doen?
Seminar door Blomsma Signs & Safety: Maak kennis met ISO 20560, de nieuwe norm voor Leiding- en tankmarkering
Seminar door Blomsma Signs & Safety: De aspecten van vluchtwegsignalering
Seminar door Blomsma Signs & Safety: Veiligheidssignalering in de maritieme sector
Doorlopende demonstraties: valbeveiliging, belijningen en markeringen en Lock-out Tag-out
Toespraken van Charlie Aptroot, Burgemeester van Zoetermeer en Willem Heijboer, directeur-eigenaar van Blomsma Groep.