Abonneren  Inloggen

Directiewissel Gianotten tijdens viering 100-jarig bestaan

16 augustus 2019

Gianotten Printed Media in Tilburg bestaat 100 jaar. Tijdens de viering daarvan, op 14 september, vindt een directiewisseling plaats. Huidig directeur Dré Stevens (r) geeft het stokje dan over aan Ron Boer die sinds april bij de onderneming werkt.

Gianotten is een van de weinige productiebedrijven die nog midden in de stad zitten. Scheidend directeur Dré Stevens weet nog precies hoe het er uitzag toen hij 44 jaar geleden als stagiair binnenstapte: ‘De plek waar we nu zitten, was toen nog een woonhuis.’ Het bedrijf houdt al vier generaties lang stand, maar kreeg ook grote klappen te verwerken. Die historie en de aanstaande directiewisseling komen naar voren in een artikel bij omroepbrabant.nl.