Abonneren  Inloggen

Big Data Expo 2019

16 augustus 2019

Organisatie Groep Zuid organiseert op 18 en 19 september in de Utrechtse Jaarbeurs de Big Data Expo 2019. Het gaat om een breed opgezet event dat zich richt op alle facetten van datamanagement.

Naast de vloer met 85 exposanten, zoals Advanced Programs, Erasmus Q-Intelligence B.V. en Universiteit van Amsterdam, komen er 150 sprekers die kennis willen delen.

Dit jaar heeft Big Data Expo extra ruimte gemaakt voor een academisch programma. Met sprekers vanuit organisaties als: TNO, TU Eindhoven, Maastricht University, Fontys, Open universiteit, Universiteit Twente, CWI en Universiteit van Amsterdam komen thema’s als Text mining, Analytics, Data science, Digital innovation en Artificial intelligence vanuit academisch oogpunt aanbod.

Naast het academisch programma is Data Science een van de grootste en belangrijkste thema’s tijdens de Big Data Expo. Bedrijven als Gall & Gall, Micazu, Triple A, a.s.r. verzekeringen, Post NL en ProRail vertellen je graag op welke manier zij gebruik maken van Data Science. Om je vast op weg te helpen hebben we hier een artikel over alle ins & outs van Data Science.