Terug naar overzicht

Premium artikel Print

Belgische Coldset Printing Partners eerste met closed-loop voor waterloos drukken

In september komt in het Belgische Hasselt een groep Cortina-gebruikers bijeen. Cortina is de waterloze drukpers van Koenig & Bauer. Paul Huybrechts, ceo van het Belgische Coldset Printing Partners in Paal-Beringen daarover: ‘We hebben interessant nieuws te delen. In samenwerking met Koenig & Bauer en Q.I. Press Controls is een closed-loop inktregeling ontwikkeld voor de Cortina.’

  • 14 aug 2019

De basis van Coldset Printing Partners werd in 2010 gelegd toen een joint venture werd opgericht om de activiteiten van twee bestaande drukkerijen te consolideren. Het bedrijf drukt zowel voor zijn moederbedrijf, een krantenuitgever, als voor externe klanten die offsetdrukwerk in heatset-kwaliteit nodig hebben. ‘We merkten dat het drukken van kranten onder steeds meer druk kwam te staan door de groei van digitale publicaties,’ zegt Paul Huybrechts, ceo.

Registreer en lees 3 maanden elke maand 3 premium artikelen gratis.

Om dit artikel te kunnen lezen moet u zich registreren. Registreer nu en lees 3 maanden lang elke maand 3 premium artikelen naar keuze gratis!